dijous, 1 d’agost del 2019

Botigues de compra/venda de segona mà a Eivissa



L'oferta de locals de compra/venda d'objectes de segona mà és molt escassa i a més a més algunes de les iniciatives han tingut una vida curta. A continuació presentam els punts de compra/venda dels que en tenim coneixement a l'illa. Si coneixes algun altre punt no inclòs a la llista, ens el pots indicar en els comentaris i ho actualitzarem.









Vintage Icons & Echoes.  Botiga molt interessant d’objectes de segona mà i Vintage a Santa Eulària des Riu (c/ de Missa, prop de l'ajuntament). Objectes de decoració i coleccionisme fascinants i amb molt d'estil.


IBIZATROC. Mercat de segona mà situat en una nau industrial a la carretera de Sant Miquel (km 0,5). Pots trobar-hi sobretot mobles i objectes de decoració de segona mà. Permet el dipòsit de mobles i objectes per a la venda a particulars a canvi de percentatge a través d'acord signat entre les parts.

Nautiahorro. És tracta d'una posibilitat molt interessant per a qualsevol element naútic ja que fan compravenda de segona mà. Són a l'av. de Sant Josep, 16 (Eivissa).

Pawn Shop Ibiza. No és exactament una típica boticga de segona mà, sinò una "casa de empeños" inaugurada en juny de 2016 a les rodalies de sant Jordi. Ofereixen una amplia oferta d'objetes de segona mà en bones condicions. Per ofertes potser és millor visitar el seu facebook

Mercatino Ibiza. Des de 2018 està en funcionament aquest local prop de l'aeroport. Es tracta d'una franquicia d'una potent cadena de botigues de segona mà a Italia. Funciona a partir del dipòsit de mobles, roba i altres objectes per part dels particulars per la seva venta a canvi d'una comisió per a Mercatino, de forma semblant a Ibiza Troc. En el seu facebook publiquen algunes ofertes.
Informació actualitzada en agost de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada